ФРИСТАЙЛ РОЛЕРИ RSC-X Карбон Про

ФРИСТАЙЛ РОЛЕРИ 
Карбон Про-X 
Freestyle skating, високо натоварване. От карбон и фибростъкло. За напреднали, опитни скейтъри и състезатели.

цена: 699 лв. 500 лв.
  • Намаление409 лв при предварителна поръчка - Спестявате 90 лв. при предплащане, доставка до 30 работни дни, без мерене, на ваша отговорност
Размери: 37-46


Поръчай: 0878197022




Характеристики:
Шаси: CNC конструкция DOUBLE EXTRA L + S
Колела: Скорост FREE-S
Диаметър на колелата: 76 мм|80 мм
Твърдост на колелата: 85A
Лагери: ABEC 9 chrome steel


Новият модел ролери за свободен стил, RSC-X за най-предизвикателните трикове свободен стил. Карбонов маншет, изработен от пластмаса с подсилване от фибростъкло. Шаси с революционна конструкция за рокеринг (за маневреност). Анатомична форма, микрокатарама на обувката, подплата със запаметяване на формата - позволят по-добро и надеждно контролиране на кънките!

Създаден специално за напредналите и любителите на свободното каране (freestyle). Много добра анатомична карбонова обуква, осигурява достатъчно свобода на движението при трикове и слалом. Върху вънщната обувка са използвани множество нови материали от PU microfiber. Този нов материал е изключително устойчив на абразия, лек, същевременно здрав и с минимална функция на абсорбиране на вода. Устойчиви при различни условия.

Външният протектор е заменим. Позволява много здраво притягане на крака към обувката.
Цялата структура на ролерите е проектирана да се постигне възможно най-тясната форма, и да спомогне по-лесно да се извършват необходимите движения. Вътрешната подплата на обувките е с 'мемори' памет. Вътрешната форма на ролерите се адаптира към формата на стъпалото на индивидуалния потребител!

Винтът на 1-вото и 4-тото колело е ексцентричен и позволява закрепването на колелата на едно ниво с другите колела или пък позволява монтиране тип rockering, когато 1-вото и 4-тото колело са над земята. Може да издържат на най-големите натоварвания.

Колела: TEMPISH FREE-S, с твърдост 85A рзмери 4 x 76 мм за размери 37-40 и 4x80 мм за размери 41-46 имат висока издръжливост и са оптимални за каране в свободен стил.

Лагерите  ABEC 9 chrome top-speed, са високо прецизни и смазани с масло, фиксирани са с гумени шайби, които лесно могат да бъдат подменени.

Категория: Freestyle / Street


ПОДОБНИ МОДЕЛИ РОЛЕРИ
Поръчайте: тел. 0878-197022


http://roleri-roleri.blogspot.com/2014/06/caliber.html ФРИСТАЙЛ(Карбон)
за стайл слалом: 400 лв.
http://roleri-roleri.blogspot.com/2015/05/powerslide-imperial-one-roleri-imperial.html?utm_source=BP_recent
Powerslide Imperial
за фристайл: 330 лв.
http://roleri-uroci.blogspot.com/2013/05/blog-post.html
Фристайл Алхимия 
за Инлайн Хокей: 320 лв.


Фрирайд КРОС Про
 230 лв. 196 лв.


ФРИСТАЙЛ Аис Про
за фристайл: 290 лв.
ФРИСТАЙЛ Фикс
за фрирайд: 175 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най-посещаваните публикации