История на Италианската маркат Рочес (Росес) ROCES

История на Италианската маркат Рочес
ROCES (Росес)
история на roces росес рочес ролери скейтове блейдове кънки за лед
Като официален вносител на Италианска марка Roces, искаме да ви преставим нейната история. Рочес (или Росес) е компания, създадена през 1952 г. Седалището е в община Монтебелуна, Италия.

Днес Roces е световен лидер в проектирането и производството на ролери и кънки за лед.

През 2006 г. компанията стартира IDEA, първият регулируем размер ски обувки за деца някога проектиран. Ето и кратко видео с историята на марката Росес:


Новият модел ролери от Рочес: Рочес ВИДИ 2015 (ROCES VIDI)
Roces КОМПИ 5.0 МОМЧЕ Регулируеми детски ролери най-добра цена
Детски ролери Рочес КОМПИ 7.0 МОМИЧЕ (Roces) Регулируеми детски ролери

От 1952 семейството Cavasin притежава Roces, един от най-известните фабрики, в раьона Монтеблелуна, известен с обувната си промишленост. Roces постига уважение в целия свят от началото на 70-те години за производството на ски-обувки и кънки за лед. Росес са първите, който разпознават реалният потенциал на инлайн скейтинга - ролерите.  
история на roces росес рочес ролери скейтове блейдове кънки за лед
В края на 70-те години Roces е първият производител на кънки за лед, направени от пластмаса; а "прародителя" на всички ролери бе роден в Roces през 1981 г.; 1994 е годината, в която се създава първата система за регулиране на размера на детски кънки.  
история на roces росес рочес ролери скейтове блейдове кънки за лед
Roces навлиза в третото хилядолетие с нова система, наречена Biomex. Това е в резултат от тристранно сътрудничество годишно между Roces и биомеханични инженерния екип на Клиника Gut, базирана в Сейнт Мориц, Швейцария. Biomex е нов начин на проектиране на кънки и ролери. Biomex дизайнът следва естественото движение на крака. Това осигурява ненадминат комфорт, върхова производителност и висока ефективност при каране.  
история на roces росес рочес ролери скейтове блейдове кънки за лед
Изследванията и развитието стават със сътрудничеството на спортисти от всички краища на света, както и дизайнерите, който работи заедно с някои престижни модни марки. Днес Roces са основна марка-модел за всички скейтъри, предлагайки обширен и квалифициран избор на продукти: от състезателни кънки, до фитнес кънки за свободното време, до агресивните блейдове, създадени за любителите на екстремни стил.

Поръчайте на тел: 0878197022
Ролери Рочес, Росес, Roces - България, Маркови ролериролери, фристайл


37-45 номер: 400 лв.
Roces EQUINO
35-47 номер: 650 лв.
Roces LAB
(само с поръчка)

Ролери Рочес, Росес, Roces - Бургас, Маркови ролери, професионални ролери, детски ролери, фристайл ролери. 



Roces Orlando 4 
цена: 160 лв.
Orlando 4 момче
цена: 160 лв.
Orlando 4 момиче
цена: 160 лв.

http://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40_25.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40.html
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.

 история на roces росес рочес ролери скейтове блейдове кънки за лед
 

2 коментара:

  1. НАСЛЕДСТВОТО НА радикални иновации - РОСЕС

    1981 Roces разработва оригинален PRO модел, който е в основата на всички наши кънки и определя реално началото на ролерите.
    1987 Roces въвежда модел на R-UNO с катарама, използвани за или инлайн и кънки за лед.
    1991 Roces създава своята първа линия на ролери, и това е всичко, произведени в Италия.
    1993 г. първата светлина и твърди алуминиева рамка се появява на Roces кънки, предназначени специално за агресивно каране на кънки.
    1994 г. Винаги новаторски, Roces въвежда NRT-JR със системата за компенсиране на растежа, за да компенсира бързото нарастване на детски крака (на оригиналния патент датира от 1992 г.).
    1995 Дата на раждане на Majestic 12, най-добрите и най-популярните агресивен скат някога проектирана от човечеството.
    1996 Roces въвежда все повече и повече иновации с моделите BIO FLEX, душата плаката за агресивни, и новата си невероятно OFF-ROAD кънки BIG CAT и ЕНДУРО.
    1997 г. За първи път в своята история; Roces започва да произвежда някои от своите модели, използващи технология двойно впръскване и въвежда системата на TRI-FIT. Comfort, годни и стабилността са най-накрая обвързани заедно.
    1998. Технологията двойно инжектиране се прилага агресивно пързаляне създаване петият елемент, най-добрият агресивен скат, правена някога след MAJESTIC 12. Освен като TRI-FIT система за стартиране на, петият елемент има сменяема рамка, която интегрира супер широка душа плоча ,

    ОтговорИзтриване
  2. Още история на ролери производителя Росес (Рочес) ROCES
    1999 г. Преди края на хилядолетието Roces показва постоянно си преданост към всички инлайн скейтъри за подобряване на регулируем размер Skate за децата с нов патент.
    2000 Roces въвежда по инлайн скейт пазара революционната концепция на Roces-Biomex с новия си модел NYC. Също така дава нови вибрации до най-ниските нива на агресивно пързаляне с нов и тайнствен KHUTI.
    2001/2002. Roces разширява понятието Biomex до повече ролери в колекцията си, като STL, първият размер регулируема Biomex кънки за деца. Той подобрява най-на-на-ред пет колела фитнес скат, на BOS, с CFS (Comfort Fit System) добавяне на меко излъчване до голяма Biomex скат. И най-накрая въвежда първата Biomex Ice Skate, на RCF 1 и първата Biomex Aggressive Skate, на Граал.
    2002/2003. Roces разработва Airflow Cooling System, иновативен микс от въздухозаборници, отвори, широко плетат мрежи и Dri-Lex® плат за майсторски вентилация и комфорт. С новия модел URBAN нов сегмент се ражда и със Системата на Frame Stealth, три кадъра с различна големина колела, сегмент раса достига най-високата си еволюция.
    2003/2004. Roces въвежда RCF X, вълнуващ продукт, който в крайна сметка обединява сезоните кънки. RCF X изглежда е лед кънка с новаторски поглед, но тя може лесно да се трансформира в инлайн скейт. Можете да имате само един скейт и да го използвате през цялата година. През зимата с нож и през лятото с колела!
    2004/2005. Съвет спортове като скейтборд стават важна стъпка в разширяването на продукт, процес, който компанията е все още поддържа живи благодарение на въвеждането на скутери (една от категориите с най-добри резултати по отношение на процента на растеж). Днес най-новата категория, въведена е skimboard. Всеки един от тези нови категории продукти е било взето под внимание и се въвежда след внимателен анализ на съотношението сценарий на пазара и марката.
    2006 Roces въвежда IDEA, първите деца "с регулируем размер ски обувки, огромен иновациите, както от гледна точка на монтаж на и този на семейните спестявания. IDEA е революция в ски свят. По този начин Roces засилва лидерската си позиция в хлапе сегмент на пазара и се подготвя важен завръщане в света на ски. В края на годината, този продукт е носител на важна награда италиански дизайн.
    2007 Roces ролери са избрани като пример за отлично италиански дизайн от важна публикация разпределени в Венецианското биенале.
    2007 г. и 2008 г. събирането Iceglamour на кънки за лед е голяма новост вече поставя нови тенденции за стил и мода в индустрията.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най-посещаваните публикации