РОРЛЕРИ ЗА ДЕЦА: Защо да купя висок клас ролери за детето си?

ВЪПРОСИ 
РОРЛЕРИ ЗА ДЕЦА: 

Защо да купя висок клас ролери за детето си?

Нека го кажа направо - ако искате да спестите, купете висок клас, маркови ролери за детето си.

Къде продават маркови ролери?
Кои са най-добрите детски ролери?
Как да купя професионални ролери по-евтино?

1. Обхващат двойно повече размери (не 3, а цели 6-7 размера)
(Само от тук спестявате купуването често на нови ролери)

3. Колелцата им са с повече материал и ще ги кара 5 пъти по дълго преди нужда от смяна
(Само едни добри колелца са към 100 лв., сметнете колко губите с ниския клас)

2. Няма да му се изкривят на втория месец, а ще са здрави и след 10 години
(Ниския клас не са подходящи за начинаещи - кривят се, клатят се, спъват, деформират се)

(Обадете се за Информация на 0899-130357)

В Школата ни постоянно идват с ролери от обикновенните магазини, които не стават за добро каране - кривят се, убиват, износват се бързо. Ако искате добро каране и издръжливост, ви трябват добри ролери. Там всичко ще е подобрено - колелца, шина, стабилност, удобоство. Разбира се цената ще е малко отгоре, но във времето ще спетите много.

Идва майката на много ентусиазирано дете и иска да сменим колелцата след 2 месеца каране. Но ролерите са калпави, фитнес, огъващи се. Не си заслужават 100 лв. за колелца. Купила ги е за около сто лева, сега ще даде 100 лв. за колелца, а те все още ще са боклуци. Но горката майка вече за трети път й купува калпави ролери от обикновените магазини и все се чупят и износват бързо.

Колко по-добре, ако още първия път бе купила висок клас детски ролери (около 170 лв) или направо полупрофесионални ролери (около 200 лв.). А тя е изхарчила повече от 300 лв. колкото струва да купи направо професионални ролери, и все още нямат свестни ролери.

Но какво да правиш. В българия само ние, Школите по ролери разбираме и снабдяваме с истински маркови ролери. Само ние можем да ви обясним, какво да гледате за да спестите. А магазините не снабдяват такива ролери. Те продават боклуци с 3-4 мм силикон (от тях 2 мм използваем), който ще замине при моето каране след 1 час, а при дете до един месец, ако идва на тренировки. Високия клас идват с 5 пъти повече използваем материал на колелцата, но и с много по-добри качества на каране и издръжливост.

Най-добрите ролери за деца
Правила за избор на детски ролери?  
Какви ролери са подходящи за малко дете?  
Как да търсите фристайл слалом ролери?  

Проблемите с ниския-фитнес клас

Но най-големия проблем с ниския клас (фитнес) ролери, е че се огъват. Те не дават стабилност на крака. Децата ги карат като кльопнат крака на една страна, за да спрат клатенето. Скоро конструкцията им започва невъзвратимо да се деформира. Виждал съм това дори при много малки и леки деца. Моя съвет, не копувайте аматьорски ролери. Нямам в предвид пласмасовите, тропащи играчки. Не купувайте въобще фитнес класа с мека констукция, като на обувки (маратонки). Ролерите трябва да дават стабилност, а не да се огъват.

Но какво искате. Купувате нещо до 100 лв. Няма как  в него да са сложени колелца, които не едро струват 100 лева, само те. Няма как да са им сложили нужните слоеве на термо чорапа, за да дадат нужното удобство. Да не говорим за качествата на шината и ботуша. Запомнете, с вдигане на класа, автоматически се вдигат качествата на всички елементи. Излиза най-евтино, директно да закупите високия клас.

Обучение по ролери


Ето кои са най-добрите детски ролери, съотношение цена-качества, според дългогодишния ни опит в Школата по ролери-кънки:

Най-стабилни и удобни са Италианските Рочес - регулируеми детски ролери, обхващат по 5-6 номера (20-29), (29-35) или (35-40). Така че 25 размер е супер - купувате от 25-29 и детето ще ги кара години наред.

Друг добър модел е преработения от нас с обувка и шина на Пауърслайд, модифициран като детски полу-професионални ролери с щраймери на СЕБА. Обхващат лесно по 5 номера. Размерите са (30-37) и (34-40).

E-Roler: МАГАЗИН за МАРКОВИ РОЛЕРИ-КЪНКИ

магазин за ролери детски ролери за възрастни ролери момче ролери момиче
Тел. 0899-130357 (Обадете се предварително)
Магазинът се намира в центъра на София, (Подробности)
точно до Триата, ул. Сердика 1. (Пращаме с Куриер)
От къде да си купя ролери в Бургас: Магазин за ролери Бургас, как да купя избера ролери, какви цени добри ролери Бургас

roleri

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най-посещаваните публикации